Ervaringen van gebruikers met Ganoderma

Ganoderma Lucidum voor koningen en keizers ?

Het herhaald (bvb dagelijks) genieten van een Organo Gold koffie en thee product verrijkt met Ganoderma Lucidum, kan je lichamelijk welzijn ten goede komen.

Daarom mag je ons altijd jouw persoonlijke ervaring ermee doorsturen per mail.
Je helpt er mogelijk ook anderen mee ...

Sylvia, 54 jaar vertelt :

Ik ben zelf een 5 maanden geleden begonnen met de koffie, en tot nog toe waren er verschillende fases, waarbij ik nu een soort van (tijdelijk?) evenwicht ervaar.
Ben van nature sterk gericht op gezondheid, zonder fanatiek te zijn, en heb daardoor een sterk lichaamsbewustzijn ontwikkeld.

Mijn zenuwstelsel is mijn zwakke punt geweest van huis uit, ben stressgevoelig en heb vaker last gehad van zona,
De eerste maanden voelde ik een sterke invloed op mijn zenuwstelsel, ik was veel alerter, had veel meer energie en minder slaap nodig, tot de volgende fase, toen ging ik meer en dieper slapen.
De gevoeligheid aan mijn tanden is aanzienlijk minder geworden.

Verder ben ik al jaren een ‘rugpatiënt’ zoals ze dat zo typisch noemen, ook al ben ik een autodidact en ben ik zelf steeds weer met wisselend succes op zoek naar homeostase.
De rugpijn is momenteel beter dan ooit gedurende de laatste 20 jaar, ik heb nauwelijks klachten, voel alleen duidelijk mijn grenzen wat ik wel en niet kan tillen.

Tenslotte na een maand of drie ganoderma drinken, brak de fase aan van de jeuk en de hoofdpijn, duidelijke ontgiftingssignalen van de lever. Vanuit de homeopatische basis die ik meekreeg in mijn opleidingen, weet ik dat het lichaam reinigt van binnen naar buiten, van boven naar beneden en dat klachten verdwijnen in omgekeerde volgorde van ontstaan, de jeuk heeft mij een 6 tal weken geteisterd, en is nu ook compleet verdwenen samen met de hoofdpijn, van boven naar beneden, dus ik ben alert naar de volgende genezingsfase.
Emotioneel herval ik de laatste maanden, gedurende zeer korte perioden in oude patronen.

Tot zover ben ik heel tevreden over het genieten van mijn koffie met Ganoderma Lucidum.

Sarah, Antwerpen 55j

Een vrouw waarbij ik al maandenlang een heel intens contact heb door middel van consulten, was onder psychiatrische begeleiding en nam daarvoor medicatie.
3 maanden geleden begon zij de koffie te drinken ( 3 dosissen per dag) en reeds enkele dagen later vroeg ze mij of er soms een slaapmiddel zat in de koffie, waarop ik haar uiteraard kon gerust stellen dat dat niet zo was, tegelijkertijd merkten haar vriendinnen op dat zij er veel helderder uit zag.

Zoals deze vrouw de laatste 3 maanden heeft ervaren is dat zij veel meer sliep, veel betere stoelgang kreeg, minder paniekaanvallen had (en die waren zeer frekwent) en als zij ze had waren ze vlugger terug onder controle.
Haar psychiater merkt tot zijn grote blijdschap op dat het verwerkingsproces nu eindelijk en echt goed op gang is gekomen.
Haar droomleven is nu ook heel levendig. Zij is veel milder, zachter, vriendelijker in de omgang en zweert bij haar koffiekes.

Ervaring met Organogold van B.H. 44j

Een vriendin die al vele jaren bezig is met complementaire geneeskunde, met heling, zowel fysiek als emotioneel, is sinds enkele maanden heel trouw begonnen met de koffie te drinken,
Onlangs had zij opnieuw een onderzoek van de lever, de arts stelde vast dat het onderste deel van de lever sterk gezuiverd was, nu bleef het bovenste deel van de lever nog verder te helen.